Info

De Verlenging

De Verlenging is een extra weekend van De Amsterdamse Zomer. De VIP en regular tickets op het veld blijven hetzelfde als tijdens alle andere concerten. Je hebt nu alleen ook de mogelijkheid om tickets voor de tribune te kopen.

De Verlenging vindt plaats in het Olympisch Stadion Amsterdam op 17, 18 en 19 september 2021. Elke dag zijn er shows om 13.00 uur en om 19.30 uur.

Om jullie allemaal veilig en volgens de huidige regels te kunnen ontvangen zijn we tijdens De Verlenging gebonden aan de CoronaCheck-app. Met deze app bewijs je dat je gevaccineerd bent, dat je negatief op corona getest bent of dat je recent Corona hebt gehad. Alle informatie hierover is te vinden op www.coronacheck.nl. Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder CoronaCheck naar binnen.

Voor tickets op het veld kun je met minimaal twee en maximaal zes personen tickets kopen en voor de tribune is dit minimaal twee en maximaal 10 personen, zo lang de voorraad strekt. Dit aantal kan bijgesteld worden naar gelang de hoeveelheid tickets die nog beschikbaar zijn. Wil je met vrienden naast elkaar zitten kun je dit voor veld tickets doorgeven onder vermelding van het ordernummer en de achternaam van de kaartkoper op info@deamsterdamsezomer.nl. Voor tribune tickets is dit helaas niet mogelijk.

Door de unieke en intieme nachtclub opstelling heeft elk tafeltje een mooi uitzicht op het podium. Voor de tribune geldt het ‘best seats available’ principe, het ticket systeem zal te allen tijde de beste plaatsen kiezen. Het is dus helaas niet mogelijk je eigen plekje uit te kiezen.

Een concert duurt tussen de 60 en 75 minuten, maar met inloop, voor- en naprogramma meegerekend ben je ongeveer drie uurtjes aanwezig.

De Verlenging is rolstoeltoegankelijk als je VIP of regular tickets hebt op het veld.

De ticketprijzen voor De Verlenging zijn als volgt:

 • VIP ticket veld – € 150 (exclusief fee en inclusief welkomstdrankje), hierbij zit inbegrepen (per twee personen):
  • Front row Welkomstdrankje
  • Fles Champagne (Moët & Chandon) 
  • Luxe food box (Brasserie van Dam) 
  • Tafel snacks 
  • Aandenken van De Amsterdamse Zomer
 • Regular ticket veld – € 69,50 (exclusief fee en inclusief welkomstdrankje)
 • Regular ticket tribune – € 44,50 (exclusief fee)

Ook tijdens De Verlenging is het mogelijk om hapjes en drankjes te bestellen. Heb je veld tickets weten te bemachtigen, dan krijg je in de week van de shows een mailtje waarmee je hapjes en drankjes vooraf kan bestellen. Uiteraard hebben we op locatie ook een uitgebreid menu. Heb je tribune tickets gescoord, kun je in het stadion je drankjes bij de bar bestellen.

Ben je helaas verhinderd, dan is het mogelijk om je tickets voor De Verlenging door te verkopen. We raden je aan hiervoor TicketSwap te gebruiken. Wij nemen geen gekochte tickets retour.

Omdat we tijdens deze shows gebonden zijn aan de CoronaCheck-app is het houden van 1,5 meter afstand niet meer noodzakelijk, maar zullen wij alsnog proberen dit zoveel mogelijk te waarborgen waar mogelijk.

Omdat een groot deel van De Verlenging hetzelfde is als De Amsterdamse Zomer weekenden die al geweest zijn, raden we je aan de rest van de info op onze website te raadplegen. Mocht je alsnog vragen hebben zijn wij bereikbaar per Facebook, Instagram of via mail op info@deamsterdamsezomer.nl.

Algemeen

De Amsterdamse Zomer is een reeks van intieme voorstellingen vol muziek, theater en cabaret, op één van de meest iconische locaties van onze hoofdstad: het Olympisch Stadion.

De Amsterdamse Zomer vindt plaats in het Olympisch Stadion in Amsterdam (Olympisch Stadion 2, 1076 DE Amsterdam).

De Amsterdamse Zomer vindt plaats op donderdag tot en met zondag in de maanden juni, juli, augustus en september. Er zijn per dag meerdere concerten. Klik hier voor het volledige programma.

De Amsterdamse Zomer is voor alle leeftijden, jongeren onder de 14 jaar zijn meer dan welkom onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder. Let op: iedereen van 1 jaar en ouder heeft een ticket nodig. 

Door de unieke en intieme nachtclub opstelling, heeft elk tafeltje een mooi uitzicht op het podium. Het is dus helaas niet mogelijk je eigen tafeltje uit te kiezen. Als je één order hebt geplaatst zit je automatisch met je gezelschap aan dezelfde tafel. 

Een concert duurt 45 tot 60 minuten, maar er zal ook bij elke show een voorprogramma zijn. Je kan er dus vanuit gaan dat je ongeveer drie uurtjes bij De Amsterdamse Zomer aanwezig bent. 

De Amsterdamse Zomer gaat altijd door, tenzij het weer een gevaar vormt voor onze bezoekers. Bij regen delen we paraplu’s en poncho’s uit, maar we raden ook iedereen aan zich goed te kleden op het voorspelde weer. Check dus altijd even het weerbericht voordat je de deur uit gaat.

De consumpties zijn tijdens De Amsterdamse Zomer te betalen via je smartphone. Je bestelt middels een QR-code op je tafel of via een flyer op de tribune en betaalt vervolgens via iDeal of creditcard. Eten en je ticket bestel je vooraf online.

Parkeren kan in de parkeergarage onder het Olympisch Stadion. Klik hier voor meer informatie. 

Een foto zegt meer dan duizend woorden. We vinden het dus ook te gek als je jouw ervaring tijdens De Amsterdamse Zomer deelt op social media. Gebruik #DEAMSTERDAMSEZOMER of #DAZ2021 om ons te vinden op Facebook en Instagram! Het meenemen van eigen fotoapparatuur is toegestaan, mits je deze voor privédoeleinden gebruikt en het geen professionele fotoapparatuur betreft. Selfiesticks zijn niet toegestaan. Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of beelden opnemen, mail dan naar info@deamsterdamsezomer.nl voor een eventuele persaccreditatie.

De Amsterdamse Zomer is rolstoel toegankelijk met veld tickets. Stuur ons even een mailtje op info@deamsterdamsezomer.nl zodra je tickets hebt bemachtigd, zodat we kunnen zorgen voor mooie plekken. 

Klik hier om de huisregels van De Amsterdamse Zomer te lezen.

Mocht je nog meer vragen hebben kun je ons bereiken via Facebook, Instagram of email ons op info@deamsterdamsezomer.nl. Wij doen ons best je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Tickets

Ticketprijzen voor De Amsterdamse Zomer variëren per artiest, check de prijzen bij jouw favoriete artiest. Voor reguliere shows zijn er ook een beperkt aantal VIP tickets beschikbaar. Daarbij zit inbegrepen (per twee personen): 

 • Front row tafel 
 • Welkomstdrankje
 • Fles Champagne (Moët & Chandon) 
 • Luxe food box (Brasserie van Dam) 
 • Tafel snacks 
 • Aandenken van De Amsterdamse Zomer

Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Tijdens De Amsterdamse Zomer kun je via de QR-code op je tafel of via een flyer op de tribune drankjes bestellen, we hebben op locatie een uitgebreid menu, maar het is ook al mogelijk om vooraf drankjes te bestellen via onze ticketshop. Ook kun je met veld tickets vooraf alvast hapjes bestellen om je ervaring compleet te maken. Je kan kiezen uit drie verschillende foodboxen van Brasserie van Dam en een box van MaMa Kelly. Let op: het is alleen mogelijk om deze boxen vooraf te bestellen, op locatie is het alleen mogelijk om mini bites te bestellen (daar zijn ook vega opties).

De hapjes en drankjes die je vooraf besteld, zullen bij aankomst in het Olympisch Stadion voor je klaarstaan op je tafel!

In de week van het door jou te bezoeken concert ontvang je van ons een mail waarmee je nog hapjes en drankjes kunt bestellen, mocht je dit nog niet gedaan hebben.

Ja, dat kan. Speciaal voor deze bijzondere concertreeks zijn wij een samenwerking aangegaan met het Olympic Hotel, op steenworp afstand van het Olympisch Stadion. Je boekt via deze link een tweepersoonskamer met 15% korting inclusief ontbijt (exclusief toeristenbelasting). Je rolt dus zo vanuit het stadion je bed in!

Ben je helaas verhinderd? Wij kunnen geen tickets retour nemen. Mocht je iemand anders gelukkig willen maken met je tickets, kan dit alleen per gehele order, wij kunnen geen orders/tafel splitsen. Het is niet mogelijk om je food- en/of drinktickets via TicketSwap te verkopen. 

Ja, het is noodzakelijk om je tickets voor De Amsterdamse Zomer te personaliseren. Toegang tot ons zomerparadijs is alleen mogelijk met een toegangsticket op jouw eigen naam. Na het bestellen van de tickets ontvangt de hoofdkoper een mail om de persoonsgegevens van elke individuele bezoeker aan te vullen en de bestelling af te ronden. Zorg er dus voor dat je jouw tickets personaliseert voor aanvang van de show. Na het afronden van de personalisatie ontvangt de hoofdkoper de tickets per mail. Let op: voor kindershows is het niet noodzakelijk je tickets te personaliseren. 

Heb je vragen over tickets dan kun je hier contact opnemen met de customer service van Paylogic.

Corona

Om jullie allemaal veilig en volgens de huidige regels te kunnen ontvangen zijn we tijdens De Verlenging gebonden aan de CoronaCheck-app. Met deze app bewijs je dat je gevaccineerd bent, dat je negatief op corona getest bent of dat je recent Corona hebt gehad. Alle informatie hierover is te vinden op www.coronacheck.nl. Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder CoronaCheck naar binnen.

Uiteraard is het doorgaan van De Amsterdamse Zomer afhankelijk van de geldende Corona maatregelen. Mocht het niet door kunnen gaan ontvang je binnen 30 dagen na annulering je aankoopbedrag retour.