Info

Algemeen
Na twee succesvolle edities keert De Amsterdamse Zomer ook dit jaar terug, maar dit keer met een speciale ‘The Best Of’ editie. Tijdens dit 3 uur durende muzikale zomerfeest zullen de allerleukste artiesten van eigen bodem optreden op één van de meest iconische locaties van Amsterdam: Het Olympisch Stadion.
The Best Of De Amsterdamse Zomer vindt plaats in het Olympisch Stadion in Amsterdam (Olympisch Stadion 2, 1076 DE Amsterdam).
De concerten van The Best Of De Amsterdamse Zomer vinden plaats op
– zaterdag 2 juli. De deuren openen om 17.00 uur en de show start om 20.00 uur.
– zondag 3 juli. De deuren openen om 14.00 uur en de show start om 17.00 uur

The Best Of De Amsterdamse Zomer is voor alle leeftijden, jongeren onder de 14 jaar zijn meer dan welkom onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder. 

The Best Of De Amsterdamse Zomer is een pin-only evenement.

Bezoekers met een MIVA, Platinum of Gold VIP-ticket kunnen parkeren onder Het Olympisch Stadion. Hiervoor komen binnenkort tickets online, informatie ontvangen mensen met een MIVA, Platinum of Gold VIP-ticket via de mail. 

Bezoekers met een VIP-Ticket Silver of Regular (Veld en Tribune) Tickets kunnen parkeren bij de RAI. Van en naar de RAI zullen pendelbussen rijden die iedereen naar Het Olympisch Stadion brengen. Informatie en parkeertickets komen binnenkort online.

 

– Op zaterdag 2 juli openen om 17.00 uur de deuren tijdens The Best Of De Amsterdamse Zomer en de show begint om 20.00 uur.
Op zondag 3 juli openen om 14.00 uur de deuren tijdens The Best Of De Amsterdamse Zomer en de show begint om 17.00 uur.
Een foto zegt meer dan duizend woorden. We vinden het dus ook te gek als je jouw ervaring tijdens De Amsterdamse Zomer deelt op social media. Gebruik #DEAMSTERDAMSEZOMER of #DAZ2022 om ons te vinden op Facebook en Instagram! Het meenemen van eigen fotoapparatuur is toegestaan, mits je deze voor privédoeleinden gebruikt en het geen professionele fotoapparatuur betreft. Selfiesticks zijn niet toegestaan. Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of beelden opnemen, mail dan naar info@deamsterdamsezomer.nl voor een eventuele persaccreditatie.
The Best Of De Amsterdamse Zomer is rolstoel toegankelijk en wel bij het kopen van een Regular Veld Ticket MIVA.
Klik hier om de huisregels van The Best Of De Amsterdamse Zomer te lezen.
Mocht je nog meer vragen hebben kun je ons bereiken via Facebook, Instagram of email ons op info@deamsterdamsezomer.nl. Wij doen ons best je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
Tickets
Er zijn verschillende tickets beschikbaar voor The Best Of De Amsterdamse Zomer:
  • VIP Platinum
  • VIP Gold
  • VIP Silver
  • Regular Tribune
  • Regular Veld
  • Regular Veld MIVA

Tickets zijn verkrijgbaar via:

Zaterdag 2 juli:  https://shop.paylogic.com/c70732bc24f84ecaa6b5c0d3c3f618b9/tickets

Zondag 3 juli:

https://queue.paylogic.com/146626/28977/

 

Ja dat kan. De Amsterdamse Zomer ‘The Best Of’ zal zich niet alleen focussen op muziek, maar biedt ook een culinaire beleving aan. Zo zal sterrenchef Joris Bijendijk alle fijnproevers van het VIP-deck voorzien van een 5-sterren diner. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van een tal van verrukkelijke Amsterdamse lekkernijen en natuurlijk heerlijke drankjes!
Ja dat kan. Binnenkort maken wij de mogelijkheden bekend via de website en onze social media-kanalen.
Ben je verhinderd? Wij kunnen geen tickets retour nemen, maar via TicketSwap kan je je ticket weer te koop aanbieden. 
Heb je vragen over tickets gekocht dan kun je hier contact opnemen met de customer service van Paylogic. Zij kunnen je verder helpen!
Corona maatregelen
Wij volgen de regels die op het moment van het evenement gelden. Zoals het er nu naar uitziet, betekent dat er geen regels zullen gelden. Geen zorgen dus!
Nee, de huidige regels schrijven dit niet voor. Wij gaan er niet vanuit dat dit ten tijde van het concert ook niet het geval zal zijn.
Uiteraard is het doorgaan van The Best Of De Amsterdamse Zomer afhankelijk van de geldende Corona maatregelen. Mocht het niet door kunnen gaan ontvang je binnen 30 dagen na annulering je aankoopbedrag retour.