The Best Of De Amsterdamse Zomer

Na twee succesvolle edities keert De Amsterdamse Zomer ook dit jaar terug, maar dit keer met een speciale ‘The Best Of’ editie op 2 en 3 juli 2022. Tijdens dit 3 uur durende muzikale zomerfeest zullen de grootste artiesten van eigen bodem optreden op één van de meest iconische locaties van Amsterdam: het Olympisch Stadion.

Onze artiesten

Het Amsterdamse Plein

Op Het Amsterdamse Plein zal een bont gezelschap van horecazaken, cultuur en entertainment samenkomen om de zomer te vieren. Hier kun je dus genieten van een expositie van de crème de la crème van Amsterdam.

Tickets

Er zijn verschillende tickets beschikbaar voor The Best Of De Amsterdamse Zomer.

Info

Na twee succesvolle edities keert De Amsterdamse Zomer ook dit jaar terug, maar dit keer met een speciale ‘The Best Of’ editie. Tijdens dit 3 uur durende muzikale zomerfeest zullen de allerleukste artiesten van eigen bodem optreden op één van de meest iconische locaties van Amsterdam: Het Olympisch Stadion.
The Best Of De Amsterdamse Zomer vindt plaats in het Olympisch Stadion in Amsterdam (Olympisch Stadion 2, 1076 DE Amsterdam).
De concerten van  The Best Of De Amsterdamse Zomer vinden plaats op
– zaterdag 2 juli. De deuren openen om 17.00 uur en de show start om 20.00 uur tot ongeveer 23.00 uur.
– zondag 3 juli. De deuren openen om 14.00 uur en de show start om 17.00 uur tot ongeveer 20.00 uur.
Mocht je nog meer vragen hebben kun je ons bereiken via Facebook, Instagram of email ons op info@deamsterdamsezomer.nl. Wij doen ons best je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
Er zijn verschillende tickets beschikbaar voor The Best Of De Amsterdamse Zomer:
  • VIP Platinum
  • VIP Gold
  • VIP Silver
  • Regular Tribune
  • Regular Veld
  • Regular Veld MIVA

Tickets zijn verkrijgbaar via:

Zaterdag 2 juli:  https://shop.paylogic.com/c70732bc24f84ecaa6b5c0d3c3f618b9/tickets

Zondag 3 juli:

https://queue.paylogic.com/146626/28977/

 

Wij volgen de regels die op het moment van het evenement gelden. Zoals het er nu naar uitziet, betekent dat er geen regels zullen gelden. Geen zorgen dus!