Info

Algemeen

Tijdens dit 3 uur durende muzikale zomerfeest zullen de allerleukste artiesten van eigen bodem optreden op één van de meest iconische locaties van Amsterdam: Het Olympisch Stadion.

De Amsterdamse Zomer vindt plaats in het Olympisch Stadion in Amsterdam (Olympisch Stadion 2, 1076 DE Amsterdam).

De Amsterdamse Zomer vindt plaats op vrijdag 7 juli en zaterdag 8 juli. De deuren openen om 16.00 uur en de show start om 20.00 uur tot ongeveer 23.00 uur.

Op vrijdag 7 juli en zaterdag 8 juli openen om 16.00 uur de deuren en de show begint om 20.00 uur.

Er zal een muzikaal voorprogramma zijn in het Olympisch Stadion.

Voor showtijd zal op Het Amsterdamse Plein en VIP dorp een bont gezelschap van horecazaken samenkomen om de zomer te vieren.

De Amsterdamse Zomer is voor alle leeftijden, bezoekers onder de 14 jaar zijn meer dan welkom onder begeleiding van een volwassene.

De Amsterdamse Zomer is een pin-only evenement.

Helaas hebben we in verband met veiligheid géén zitplaatsen op het veld.

Een tribune ticket geeft je toegang tot de tribune inclusief zitplaats.Let op! Je kunt je zitplaats op de tribune alleen bereiken via een trap. Er is geen lift aanwezig in het stadion.

De Amsterdamse Zomer is rolstoeltoegankelijk. Let op dat je bij het kopen van de tickets een MIVA Veld Ticket aanschaft voor toegang tot het mindervalidedeck.

Een foto zegt meer dan duizend woorden. We vinden het dus ook te gek als je jouw ervaring tijdens De Amsterdamse Zomer deelt op social media.

Gebruik #DEAMSTERDAMSEZOMER of #DAZ2023 om ons te vinden op Facebook en Instagram!

Het meenemen van eigen fotoapparatuur is toegestaan, mits je deze voor privédoeleinden gebruikt en het geen professionele fotoapparatuur betreft.

Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of beelden opnemen, mail dan naar info@deamsterdamsezomer.nl voor een eventuele persaccreditatie.

Tijdens De Amsterdamse Zomer hebben we voor ieder wat wils, ook als je een allergie hebt.

Als je op het Platinum deck komt eten, laat ons dan (per mail) weten met welke allergieën we rekening moeten houden.

Alle andere vragen omtrent allergieën kun je naar ons mailen. We helpen je graag!

Tijdens De Amsterdamse Zomer wil je optimaal genieten van de muziek. Maar op een pieptoon, suizende oren, tijdelijke slechthorendheid of zelfs blijvende gehoorschade zit je natuurlijk niet te wachten. Daarom ben je goed voorbereid en zorg je voor goede gehoorbescherming tijdens dit mooie feest. Of je nu op zoek bent naar universele oordoppen of op maat gemaakte gehoorbescherming, met Pluggerz zit je goed en geniet je optimaal en zorgeloos. Heb je nog geen oordoppen of ben je ze vergeten? Schaf ze dan ter plekke voordeliger aan.

Bij de EHBO hebben we een plekje ingericht om te kolven.

Vervelend dat je wat verloren bent!

Binnen een week na De Amsterdamse Zomer komen de gevonden voorwerpen op https://ilost.co/nl te staan. Houd deze pagina dus in de gaten!

Tijdens het evenement kun je naar de informatiebalie gaan.

Klik hier om de huisregels van De Amsterdamse Zomer te lezen.

Mocht je nog meer vragen hebben kun je ons bereiken via Facebook, Instagram of email ons op info@deamsterdamsezomer.nl. Wij doen ons best je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Tickets

Er zijn verschillende tickets beschikbaar voor De Amsterdamse Zomer:

  • Regular Tribune € 68,-
  • Regular Veld € 78,-
  • Regular Veld MIVA € 78,-
  • VIP Silver € 160,-
  • VIP Gold € 295,-
  • VIP Platinum € 575,-

Let op: Deze tickets zijn inclusief servicekosten.

Koop je tickets via deze link.

Ja dat kan. De Amsterdamse Zomer zal zich niet alleen focussen op muziek, maar biedt ook een culinaire beleving aan. Zo zal sterrenchef Joris Bijendijk alle fijnproevers van het VIP-deck voorzien van een 5-sterren diner. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van een tal van verrukkelijke Amsterdamse lekkernijen en natuurlijk heerlijke drankjes!

Ja dat kan! Je kunt vanaf 2 nachten bij Olympic Hotel boeken.Dat kan via deze link.

Voor meer info, kun je contact opnemen met het Olympic Hotel.

Ben je verhinderd? Zet jezelf op de Waiting List. (uitleg volgt)

Let op: De Platinum en Gold tickets kunnen niet doorverkocht worden.

Heb je vragen over tickets gekocht dan kun je hier contact opnemen met de customer service van Paylogic. Zij kunnen je verder helpen!

Je kunt zelf de factuur laten verzenden, door te klikken op de button in jouw bevestigingsmail van jouw ticket

Geen stress! Vul op deze pagina je email-adres in, dan worden de tickets naar je email-adres verstuurd: https://account.paylogic.com/i-lost-my-tickets

Geen succes? Mail ons even!

Wil jij met je bedrijf De Amsterdamse Zomer bezoeken of heb je zakelijke vragen? Mail dan naar zakelijk@deamsterdamsezomer.nl.