Het Amsterdamse Plein

Op Het Amsterdamse Plein zal een bont gezelschap van horecazaken en Amsterdamse iconen samenkomen om de zomer te vieren. Hier kun je dus genieten van het lekkerste eten van onze stad en al het moois wat Amsterdam te bieden heeft!

Kesbeke

Fris knapperig puur natuur lekker Amsterdams tafelzuur van Kesbeke. Op Het Amsterdamse Plein mag een zuurtje niet ontbreken! Dus kom gezellig langs bij Kesbeke om te genieten van verse producten en het proeven van de nieuwste zuurtjes. Heerlijk!

Café in the City

Sophisticated. Sexy. Stoer. En oh zo smakelijk. Gooi dit alles in de mix en je krijgt Café in the City. Een on-Nederlands restaurantconcept gevestigd in het centrum van Amsterdam en Rotterdam.

Met een menukaart waar al menig culinair hart mee veroverd is, picture perfect cocktails, een interieur waar je maar naar blijft kijken en DJ’s die van donderdag tot en met maandag de lekkerste hits draaien, heeft Café in the City alle ingrediënten in huis om jouw bezoek tot een unieke ervaring te maken in plaats van een ‘simpele’ avond uit. We zijn blij dat we Café in the City mogen ontvangen op Het Amsterdamse Plein bij The Best Of De Amsterdamse Zomer. Zien we je daar?

Brasserie Van Dam

De befaamde en geliefde Brasserie Van Dam is niet weg te denken uit Amsterdam. Je ervaart er de gezellige sfeer van een Parijse brasserie en de gastvrijheid van de familie Van Dam zelf. De naam is een begrip in Amsterdam én bekend in heel Nederland en staat voor kwaliteit en gastvrijheid.

BAUT

BAUT vestigde zich in 2012 aan de Wibautstraat in Amsterdam-Oost als pop-up locatie. Fast forward zeven jaar later heeft BAUT op zeven verschillende locaties gezeten, iedere keer met een ander concept. In 2020 opende ‘Bar BAUT’, de eerste permanente locatie in Amsterdam, op de Stadionweg in oud-zuid. Na de corona-lockdown kwam hier de tweede permanente BAUT bij op de plek waar het allemaal begon, de wiBAUTstraat in Oost. BAUT biedt genoeg ruimte om te kunnen werken, uitgebreid te lunchen en om dit over te laten gaan in een gezellige borrel. De avonden staan in het teken van lekker eten en daarna weer uitgebreid borrelen. Bij BAUT is het altijd bomvol en rete gezellig, daarom hebben wij ze er graag bij op Het Amsterdamse Plein!

Ron Gastrobar

Uit eten gaan moet volgens Ron Blaauw een feestje zijn. Geen poespas en pretenties, maar ongedwongen culinair genieten. Bruisende plekken waar de sfeer warm is en de gerechten ongecompliceerd en puur. We zijn trots dat Ron Gastrobar zijn deuren tijdelijk bij ons opent!

Lavazza

Lavazza is opgericht door Luigi Lavazza, die eind 19e eeuw als detailhandelaar begon met het blenden, branden en verkopen van koffie. Nu, 125 jaar later, wordt het familiebedrijf wereldwijd geroemd om zijn uitmuntende koffiekwaliteit. Authentiek en zonder concessies. Alle zeilen worden bijgezet om deze beroemde constante kwaliteit te waarborgen. Iets wat goed in de smaak valt in onze hoofdstad. Inmiddels is het koffiemerk ruim vertegenwoordigd in Amsterdamse horeca en supermarkten. Lavazza mag dan ook niet ontbreken op Het Amsterdamse Plein!

De Vegetarische Slager

Vier dit festival-seizoen met De Vegetarische Slager! Je ziet ze niet vliegen: Komend festival-seizoen vier je met het nieuwe vleesch van De Vegetarische Slager! Met onze Pluimfeestbar zijn we te vinden bij de Amsterdamse Zomer en meer.

Zet daar je tanden in onze vegan Pluimfeest Burger; knapperig en mals, een écht Pluimfeest voor vleesliefhebber en beest.